Az előadásokról ...

2010.10.17. 12:33

Sziasztok, folytatom!

 

Az előadásokról…

Köszönöm, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltatok ránk! Ha jól tudom, a 3 előadást kb. 500-an nézték meg. Nagyon jó érzés volt, és egyben nagyon fárasztó is! Érdekes, hogy a fáradtságot nem az előadás napján, hanem utána éreztem.Ezért jutottam el csak most a blog folytatásához.

Ahogy ígértem a bemutatókon, az ott félig elkészített karácsonyi térdekorációk már végleges állapotban, a karácsonyi kirakat elemeiként a helyükre kerültek. Hamarosan teszek fel a blogra képeket a frissen elkészült kirakatról is.

Az utolsó előadást követően (szerda délután), egy szusszanásnyi szünet után, este 10-ig rendeztük át a színpadot kirakattá. Így talán jobban érthető a fáradtságom. Remélem, a gyönyörű bemutatótermekbe is feljutottatok, onnan is sok ötletet lehet meríteni.

Nagyon sokan voltatok kíváncsiak a blogomra, amire büszke vagyok! Köszönöm a kedves, bíztató szavakat Kemenesnének, és Ibolyának!

A boltok, és a kirakatok speciális elhelyezkedése még mindig nagy probléma. Könnyebb lenne, ha a kérdések mellé egy képet is tudnátok küldeni. Úgy gyorsabban meg tudnánk oldani a nehezebb területek látványos dekorálását is.

Ilyen komoly gondot okozhat egy biztonsági rács, ami közvetlenül az üveg mögött helyezkedik el, és így megakadályozza a dekorálást. Ez a probléma az előadáson hangzott el, sajnos hirtelen nem tudtam rá használható megoldást, de azóta is töröm rajta a fejemet. Ha jól értettem polc van a rács másik oldalán, tehát mint kirakat nem is funkcionál. Így karácsony közeledtével könnyen lehet még a rácsokat is dekorálni. Az előadáson sokat használtam a boákat. Javaslom, hogy hosszú boa csíkokat lógassatok le a rácson, aminek a végére karácsonyfadíszt erősítetek. Minimum 10 szál boát rakjatok ki 1 színből. Az is jó, ha csak 1 színnel dekoráltok, de lehet több is. Remélem be tudtok nyúlni a polc mögé. Ha ügyesek vagytok, akkor még egy karácsonyfa formát is ki tudtok rakni golyókból, úgy, hogy a golyókat különböző magasságban lógatjátok le, míg ki nem ad egy háromszög formát. Erről küldök képet. Apró, vagy sok különböző színű dolgot ne akasszatok a rácsra, mert nem lesz feltűnő. Az a fontos, hogy nagy színfolt legyen. Ha mindenképpen a polcok hátulja kerül a kirakat felé, akkor akár egy hatalmas matrica is eltakarhatja az üveget. Persze ennek témája a virágbolttal kapcsolatos fotó legyen. Ebben is tudok segíteni, ha valaki ilyen megoldásra vágyik (pl. egy hatalmas adventi koszorú fotója).

Mára ennyi fért bele, de hamarosan folytatom. A következő témák között a magas – nagy boltok dekorálása, a szűk – keskeny boltok és kirakatok izgalmas megoldásai, és a sorra érkező kérdések megválaszolása szerepel.

Sziasztok!

Móni

Ui.: Ha valaki nem akar regisztrálni, akkor írjon az e-mail címemre. Én azért örülök, ha a blogra írtok, mert akkor mások is jól tudják követni, hogy milyen izgalmas problémákat oldunk meg.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szotyimama 2010.10.17. 17:26:55

Mónika!

Láttuk az előadását, szeretnénk ötletet kapni lakásunk karácsonyi díszítéséhez. Van egy műfenyőnk, de most már nem szeretnénk hagyományosan feldíszíteni. Várjuk válaszát!

Krisztanita 2010.10.18. 19:15:47

Kedves Mónika!
Ott voltunk -most is, mint mindig- a "Pettyes előadásodon". Ott biztattál minket, hogy forduljunk hozzád bizalommal. Hát itt vagyunk, tanácsodra várva. Feladatunk: szalagavatóra sportcsarnok díszítése. Klisék -pl.lufik (Remélem nincs lufis céged!)- nélkül szeretnénk megoldani. Bármilyen ötletet szívesen fogadunk. Előre is köszi.

Ági 27 2010.10.23. 19:43:51

Szia Móni! Nagyon jó a film:) Csak így továbbb !!! Úgy örülök ,hogy taliztunk,,,D. Ági voltam

zibi 2010.10.24. 15:21:32

Szia Móni! Most már az olaszoktól jelentkezem. Úgy döntöttünk, hogy az üzletbe mégis csak őszi hangulatot csinálunk várunk a karácsonnyal. HAmarosan küldöm az üzlet fotókat és várom az ötleteid tanácsaid! Hali Szilvi

zibi 2010.10.25. 14:53:43

Szia Móni! Itt is nagyon kíváncsiak milyen volt a bemutató, én ódákat zengtem róla. A fényképeim sajnos nem sikerültek jól, ha neked vannak képeid tudnál küldeni vagy elérhető helyre feltölteni? Lássák milyen ügyesek a magyarok! Köszi szépen!!!
süti beállítások módosítása